TRAINING OVERDOSIS PREVENTIE

 

Wanneer je als medewerker geconfronteerd wordt met een overdosis, kun je handelingsverlegenheid ervaren. Geen paniek en adequaat handelen, is het devies. Maar hoe dan? Deze training geeft je praktische informatie en tips. Na afloop ben je in staat om een overdosis te herkennen en om adequaat in te grijpen. Ook leer je hoe je een overdosis kunt zien aankomen en dus kunt helpen voorkomen. 

Wanneer je nog geen kennis hebt van drugs, adviseren we om eerst de training Middelenkennis te volgen. Bij incompany trainingen bieden we de mogelijkheid om in deze training een spoedcursus middelenkennis te integreren. De training bestaat uit diverse interactieve onderdelen, waarbij de trainer rekening houdt met individuele leerstijlen. Ook zijn er praktische oefeningen, zoals het toepassen van de stabiele zijligging. De training wordt afgesloten met de uitreiking van een certificaat.

Dit is een incompany training. Je kunt hem online of offline volgen. Klik voor de data op de aanmeldknop hiernaast. Wil je een groep aanmelden, bijvoorbeeld je eigen team? Vraag dan de offerte aan of neem contact op met Desiree van Dok via training@mainline.nl.

Resultaat

Je kent de middelen die een overdosis-risico hebben en kent de effecten

Je kunt een overdosis-situatie herkennen en succesvol ingrijpen

Je begrijpt hoe zo’n situatie kan ontstaan en hoe je deze voorkomt

Programma

In het eerste deel leer je alle ins en outs van overdosis

In het tweede deel focussen we op het herkennen van een situatie

In het derde deel krijg je tools om een overdosis te voorkomen

Trainer: Ferry Barendrecht

“Wanneer mensen geconfronteerd worden met een overdosis, is er soms sprake van handelingsverlegenheid. Ik wil met deze training praktische informatie geven hoe te handelen in dergelijke situaties, maar ook wat je kunt doen om een overdosis te voorkomen.”

Overdosis voorkomen, herkennen en ingrijpen

Optie: in combinatie met middelentraining

Incompany training op locatie of offline vanaf 750,-. Vraag een offerte.

Online of op een locatie naar keuze

Heb je vragen over deze training? Of specialie wensen? Neem contact op met Desiree van Dok: d.vandok@mainline.nl.