ONZE TRAINERS

Ferry Barendregt

Ferry kan slecht tegen onrecht en dat we soms vergeten dat mensen, mensen zijn. Hij kan er ook niet tegen als je bij een training moet stilzitten en luisteren. Wellicht daarom is hij trainer bij Mainline geworden en zijn de trainingen zo interactief. Van elkaar leren, met elkaar lachen en samen doelgericht aan de slag gaan om de training waardevol te maken; daar krijgt Ferry energie van.

Simon Williams

Zijn trainingen teambuilding? Bij Simon wel. Met creatieve oefeningen smeedt hij groepen waarin iedereen zich veilig, verbonden en gemotiveerd voelt. Zo wordt het leren van kennis of vaardigheden een teamprestatie.

Leon Knoops

Leon Knoops is veldwerker, onderzoeker en trainer bij Mainline en sinds 2012 gespecialiseerd in chemsex onder MSM (mannen die seks hebben met mannen). Hij is medeauteur van het signaalrapport ‘Tina en slammen’ (i.s.m. Soa Aids Nederland). Het chemsex-team biedt op basis van jarenlange (veldwerk)ervaring interactieve chemsex-trainingen aan voor professionals uit de (geestelijke)gezondheids- en verslavingszorg en het LHBT-werkveld.

De Mainline methode

Een training van Mainline is praktisch, realistisch en gebaseerd op ons veldwerk. We gaan al ruim 30 jaar het land in om met gebruikers te praten over drugs en gezondheid, over het leven in de opvang, op straat en in de seksindustrie. In onze trainingen vind je de meest actuele praktijkkennis van drugs en gebruik. Je leert daarnaast om gelijkwaardig contact te maken met mensen in de marges die drugs gebruiken.

Meer weten over Mainline?
Lees hier over wie we zijn en wat we doen.